Dorpsbelangen, dé lokale partij in West Betuwe

Dorpsbelangen, dé lokale partij in West Betuwe
Dorpsbelangen is een onafhankelijke, lokale partij die niet gebonden is aan een landelijk programma. Met diepe wortels in de lokale samenleving en met oog voor het unieke karakter van alle 26 kernen. Dorpsbelangen komt op voor de belangen van uw dorp of stad.

Onze partij heeft dan ook een verkiezingslijst met nagenoeg alle kernen in de gemeente West Betuwe vertegenwoordigd.

Een lijst met 32 mensen uit de diverse geledingen van onze nieuwe gemeente, die al jarenlang verweven zijn in onze lokale samenleving. Uit bijvoorbeeld het verenigingsleven, dorpsraden of dorpstafels, besturen van dorpshuizen en scholen, evenementen organisaties en het lokale bedrijfsleven. Daarnaast is er gekeken naar vakkundige achtergrond. Zo zijn er mensen vanuit bijvoorbeeld de agrarische sector, de accountancy, de bouwsector, culturele sector, gebiedsmarketing en uit de zorgsector. Allemaal van enorm belang tijdens te behandelen onderwerpen in de gemeenteraad.
Laatste nieuws:
Dorpsbelangen West Betuwe laat de raadsvergadering dinsdag 31 maart 2020 aan haar voorbijgaan

De fractie van Dorpsbelangen West Betuwe laat de komende raadsvergadering aanstaande dinsdag 31 maart 2020 aan haar voorbijgaan. Gelet op de voorbeeldfunctie die raadsleden hebben, wil de fractie solidair zijn met de inwoners van de gemeente en zich houden aan de oproep van het kabinet om vooral thuis te blijven. Zij is ....

30-03-2020Lees meer....