Dorpsbelangen, dé lokale partij in West Betuwe

Dorpsbelangen, dé lokale partij in West Betuwe
Dorpsbelangen is een onafhankelijke, lokale partij die niet gebonden is aan een landelijk programma. Met diepe wortels in de lokale samenleving en met oog voor het unieke karakter van alle 26 kernen. Dorpsbelangen komt op voor de belangen van uw dorp of stad.

Onze partij heeft dan ook een verkiezingslijst met nagenoeg alle kernen in de gemeente West Betuwe vertegenwoordigd.

Een lijst met 32 mensen uit de diverse geledingen van onze nieuwe gemeente, die al jarenlang verweven zijn in onze lokale samenleving. Uit bijvoorbeeld het verenigingsleven, dorpsraden of dorpstafels, besturen van dorpshuizen en scholen, evenementen organisaties en het lokale bedrijfsleven. Daarnaast is er gekeken naar vakkundige achtergrond. Zo zijn er mensen vanuit bijvoorbeeld de agrarische sector, de accountancy, de bouwsector, culturele sector, gebiedsmarketing en uit de zorgsector. Allemaal van enorm belang tijdens te behandelen onderwerpen in de gemeenteraad.
Laatste nieuws:
Informateurs coalitie West Betuwe in gesprek met PvdA, CDA en VVD

Joop Doeland en Wil Kosterman zijn op verzoek van Dorpsbelangen informateurs in de vorming van de nieuwe coalitie van de gemeente West Betuwe. Als informateurs kijken ze welke partijen een rol kunnen spelen in de coalitie. Op 23 mei hebben zij gesprekken gevoerd met alle 10 de fracties. Op basis van de ....

29-05-2020Lees meer....