Dorpsbelangen, dé lokale partij in West Betuwe

Dorpsbelangen, dé lokale partij in West Betuwe
Dorpsbelangen is een onafhankelijke, lokale partij die niet gebonden is aan een landelijk programma. Met diepe wortels in de lokale samenleving en met oog voor het unieke karakter van alle 26 kernen. Dorpsbelangen komt op voor de belangen van uw dorp of stad.

Dorpsbelangen is vertegenwoordigd in het gemeentebestuur met vijf raadsleden, drie burgerraadsleden en twee wethouders. Zo zijn er mensen vanuit de agrarische sector, de accountancy, de bouwsector, culturele sector, gebiedsmarketing en uit de zorgsector. Allemaal van enorm belang tijdens te behandelen onderwerpen in de gemeenteraad.


Op basis van onze ervaring en overtuiging weten wij dat je een gemeente nooit alleen kunt vormgeven, al helemaal niet na een herindeling. We zullen het echt SAMEN moeten doen. Politiek onder elkaar, inwoners en bedrijven onder elkaar en politiek, gemeente, inwoners en bedrijven met elkaar.

Laatste nieuws:

Hellouw aan de slag met landschapsprojecten

Dinsdagavond 22 september was er een bewonersavond in Hellouw met als doel een eerste start te maken met het opzetten van landschapsprojecten door en voor inwoners. De avond werd georganiseerd door Dorpsbelangen Hellouw in samenwerking met Stichting Landschapsbeheer Gelderland in dorpshuis De Biskamp.

24-09-2020Lees meer....

  Volg ons op Facebook