Date:18 oktober 2018

7. Hans Daudeij

Mijn naam is Hans Daudeij. In 1948 geboren in ’s-Gravenhage en daarna 40 jaar getogen in Goes. Vanaf mijn 50steregelmatig naar Rivierenland getrokken, om daar uiteindelijk in Vuren tot op de dag van vandaag te landen.
Na een studie economie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, heb ik vanaf 1970 gezorgd voor een permanente educatie op veel van mijn interesse gebieden.
Ik was bestuurder van een aantal vennootschappen op het terrein van projectontwikkeling, onroerend goed, assurantiën, hypotheken en financieringen, maar ook op het gebied van de zich helende, kledende en voedende mens.

Met mijn achtjarige raadservaring zie ik het als een uitdaging om de drie verschillende bestuursculturen in de nieuwe gemeente op één lijn te krijgen. Ik hoop daar een steentje aan bij te kunnen dragen.
Omdat de sociaal liberale uitgangspunten mij uit het hart gegrepen zijn en naadloos aansluiten bij mijn andere functies. Als bestuurder van een aantal Coöperaties in Regio Rivierenland hanteren wij daarbij het Rijnlands model. Daarbij staat de mens voorop en pas daarna het geld.

Onderwerpen waar ik mij extra sterk voor wil maken:
Het volledige scala van (maatschappelijke) onderwerpen, die om een beslissing vragen. Natuurlijk ligt het ene onderwerp mij beter dan het andere, maar ik ben multifunctioneel inzetbaar. Uiteindelijk gaat het om het welzijn, de welvaart en de welstand van onze inwoners.